Wake Up/ Rreth 3 mijë mësues dhe 600 drejtues shkollash trajnohen për "Shkollat e shekullit 21"

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *