Wake Up/ Emergjente "Autokorrektori i gjuhës shqipe", "ë-ja" dhe "ç-ja" rrezikojnë të humbasin

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *