Top News – Turqia godet Twitter-in/ Platformës sociale i ndalohet reklamimi

Turqia goditi platformat sociale, Twitter, Pinterest dhe Periscope me ndalesa reklamimi, me arsyetimin se kanë dështuar të ndjekin hapat e Facebook-ut për caktimin e një të dërguari lokal, I ci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *