Top News – OBSH ndez dritën jeshile/ Vaksina e AstraZeneca-s për të gjithë variantet

Një grup pune i Organizatës Botërore të Shëndetësisë i përbërë nga ekspertë të imunizimit rekomandoi përdorimin e vaksinës AstraZeneca Covid 19 për të gjitha moshat, si dhe në rajone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *