Përkthimi, streha e “mëkatarëve”/ Exclusive, si u detyruan të përkthenin libra në burgjet komuniste

Kush ishin Mirash Ivanaj, Mitrush Kuteli, Gjon Shllaku, Vexhi Buharaja dhe eruditë të tjerë, të cilët kishin pësuar lëndimin më të madh për një krijues. Kishin humbur të drejtën e autorë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *