Java e shifrave rekord te pandemise ne RMV | Lajme-News

Maqedonia e Veriut, javën që po lëmë pas, sipas të dhënave të MSH-së, shënoi shifra rekorde me infektime të reja dhe rasteve që kanë përfunduar me fatalitet. Sipas njoftimeve të autorite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *