"Cani je bere si Fevzo", plas debati per pronat

#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet per

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *